Startside Søg Mit CV Indhold   

Familie og slægt 

Musik Foto og video it Animationer Nyttige links Familie og slægt Send en besked

Eventuelle underpunkter til denne side ses herunder:

Til familiens brug

 

 

 

På denne hjemmeside er der pegefølsomme knapper, som kræver, at JAVA er installeret. Klik på billedet for at installere den nyeste version af programmet.

Webansvarlig:webmaster@hanspeterlarsen.dk

Layout: HP Grafik

På denne side kommer om kort tid løst og fast om min slægt. Det ene udgangspunkt i planlægningen har været min egen barndom og opvækst set med efterkrigstiden som baggrund, det andet var min morfars - glassliber Jens Peter Jørgensens - tid fra sent i 1800 tallet og indtil hans død, nogenlunde samtidig med, at jeg blev født. Tiden før min morfar vil også blive afdækket, i den udstrækning, den er interessant.

Foreløbig har resultatet været det stamtræ, man kan se ved at klikke her - det er tilgængeligt for enhver. Hvis du ønsker at downloade træet, så højreklik med musen og vælg "Gem destination som..." Træet indeholder ikke fødselsår på levende personer.

Skriv til mig, hvis du er i slægt med mig, så jeg kan "hænge dig op i træet"

Når navne eller begivenheder nævnes, er det meningen at man ved klik på musen kan føle sig henledt og evt. ligefrem se billeder. Familiemedlemmer kan fra underpunktet TIL BRUG FOR FAMILIEN hente og printe træer og rapporter, som programmet Family Tree Maker 2006 v.16 har genereret. Der vil blive krævet password, som kan fås hos mig (send en mail). Til gengæld kan fødselsår godt ses.

Webansvarlig:  webmaster@hanspeterlarsen.dk   Layout HP Grafik  Senest opdateret 29-07-2010