Startside Søg Mit CV Indhold   

Animationer 

Musik Foto og video it Animationer Nyttige links Familie og slægt Send en besked

Eventuelle underpunkter til denne side ses herunder:

Halloween

 

 

 

På denne hjemmeside er der pegefølsomme knapper, som kræver, at JAVA er installeret. Klik på billedet for at installere den nyeste version af programmet.

Webansvarlig:webmaster@hanspeterlarsen.dk

Layout: HP Grafik

Animationer har udviklet sig til en egen kunstart. At udtrykke en situations indhold, et dyrs bevægelser eller en persons følelse i løbet af et par sekunder stiller store krav til kreativitet. Via menuen til venstre kan du finde de mest udsøgte, foreløbig med Halloween som tema, men der kommer fisk, sommerfugle, alternative trafikskilte m.m.

Pluk bare løs - figurerne vokser hurtigt ud igen. Hvis dine filer gemmer sig selv som bitmaps med filendelsen .bmp,  kan det skyldes, at du har for mange midlertidige Internet-filer. Dem kan du slette via din Internet-browser.

Men hvis du sender figurerne til dig selv via e-mail, så plejer det at virke.

Bemærk at nogle animationer er skabt til lys baggrund, andre til mørk baggrund. De sidstnævnte har en mørk, ulden kant, når de ses på hvid baggrund - og vice versa.  Musen her til venstre er skabt til en lys baggrund (den hvide kant).

Animationer er fordelt i to grupper, de transparente og de non-transparente. I de transparente figurer skinner baggrundsfarven igennem dele af animationen (som regel det hvide).

 

 

Webansvarlig:  webmaster@hanspeterlarsen.dk   Layout HP Grafik  Senest opdateret 29-07-2010