Startside Op Søg Mit CV Indhold   

Hvad pressen skrev 

Eventuelle underpunkter til denne side ses herunder:

Politiken 7.2.97

 

 

 

På denne hjemmeside er der pegefølsomme knapper, som kræver, at JAVA er installeret. Klik på billedet for at installere den nyeste version af programmet.

Webansvarlig:webmaster@hanspeterlarsen.dk

Layout: HP Grafik

Jonna Dwinger  skrev en anmeldelse af restaurant "Skindbuksen" i POLITIKEN Fredag 7. februar 1997: Labskovs og fællessang.

Fra artiklen citeres: 

"Skindbuksen kan anbefales, hvis man holder af de gode, gamle travere og Marguerite Viby"

"Aftenens cigaretrygende og ferme pianist hed Hans Peter, fandt vi ud af bagefter. Han gjorde sin entré næsten samtidig med vores forretter, gravad laks samt dampet laks med rejer og asparges. Og det viste sig lynhurtigt, at den mand kendte alle de gode evergreens bedre end sin egen bukselomme. Han var ikke karrig – heller ikke med trillerillerne. Vi sagde skål til hinanden, mens han lagde ud med Marguerite Viby og Hans W.s ”Titte til hinanden”. Den er fra 1932 og Viby i dag 87 år..."

"... og nu kom Skånes nationalmelodi, ”Jeg har boet ved en landevej” – han ved helt præcis, hvad hans publikum kan lide. Og så gik vi tur i Lunden med Liva og spidsede Munden. Ja, hvor var hun dog pragtfuld, sagde vi til hinanden."

"...Og hvad sker der så efter en vis tid? Minsandten om ikke vi begge to falder for pianistens nostalgiske toner. Det har noget at gøre med, at alle ansigterne omkring os med ét er blevet smilende, og at der er stille og glad nynnen i krogene. De gamle melodier hører ligesom naturligt til i Skindbuksen..."

Klik her for at læse hele artiklen.

 

 

 

Webansvarlig:  webmaster@hanspeterlarsen.dk   Layout HP Grafik  Senest opdateret 29-07-2010